Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KYK-Müftülük İşbirliği

Üniversitelilere Konferans Kredi ve

Üniversitelilere Konferans

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Hatay İl Müdürlüğü tarafından, KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine yönelik olarak, her eğitim öğretim yılında ve Kariyer Günleri kapsamında “Zoru Başaranlar” konulu konferanslar düzenleniyor. 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk konferansına İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu konuşmacı olarak katıldı.
Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programın açış konuşmasını, KYK İl Müdürü İhsan Yılmaz yaptı. Yılmaz, salonu dolduran gençlere ve katılımından dolayı İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’na teşekkür etti, konferansın hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını temenni etti.
İl Müftüsü Kavillioğlu, sunumunda, “5 Şey gelmeden önce 5 şeyin kıymetini biliniz: Hastalık gelmeden önce sağlığın… Yaşlılık gelmeden önce gençliğin… Fakirlik gelmeden önce zenginliğin… Meşguliyet gelmeden önce boş vaktin… Ölüm gelmeden önce hayatın…” açıklamasında bulundu. İl Müftüsü, konuşmasının devamında, ilkokulda okuduğu dönemden başlayarak eğitim hayatından örnekler vererek, hayatın bir imtihan olduğunu, azim ve çalışma ile zorlukların aşılabileceğini, başarının da bu yolla elde edilebileceğini ifade etti.
İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun konuşmasının ardından soru-cevap bölümü ile devam program, KYK İl Müdürü İhsan Yılmaz’ın İl Müftüsü’ne plaket takdimi ile sona erdi. -Cemil Yıldız-