Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Liseli müzisyenlere fırsat

Başvuru 20 Mart’a Kadar…

Başvuru 20 Mart’a Kadar…

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions tarafından gerçekleştirilen fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması’na, okul adına başvuru yapan öğrencilerin bireysel olarak da katılabileceği bir yarışma düzenleniyor. Her şehirden bir liselinin şehrin sesi olacağı ‘Şehrin Sesi’ Yarışması’nda, şehrinin sesi olmak isteyen öğrenciler, okullarının yer aldığı ilden aday olacak. Müzik tutkusunu, en fazla 45 saniyelik video ile çeken gençler, sehrinsesi.fizy.com ya da fizy.org/sehrinsesi adreslerindeki başvuru butonunu tıklayarak ilk adımı atabilecek.
Gelen başvuruların Turkcell sistemi üzerinde toplanacağı ve yarışma kurallarına uygun videoların yarışmaya hak kazanacağı ‘Şehrin Sesi’ne başvurular 20 Mart’a kadar devam edecek. 24 Mart’ta, yarışmaya hak kazanan videolar fizy üzerinden yayınlanarak, bir ay boyunca oylama yapılmak üzere fizy’ye yüklenecek. Yarışmayı kazananlar ise 27 Nisan’da fizy üzerinden yapılacak olan canlı yayında açıklanarak plaket kazanacak.
-81 ŞEHİRDEN 81 SES-
‘Şehrin Sesi’ yarışmasına başvurmak isteyen adaylardan istenen şey, müzik tutkularını 45 saniyelik video ile anlatmak. Video çekecek öğrenciler; ‘Yarışmada olmak senin için neden önemli?’ , ‘Bu süreci unutulmaz kılan şey sence nedir?’, ‘Müzik senin için ne ifade ediyor? Hayatındaki yeri ne?’ sorularına yanıt vererek, en fazla 45 saniye sürecek videoda tutkularını anlatacak.
‘Şehrin Sesi’ için istenen videonun teknik şartları şöyle:
1.Video süresi en fazla 45 saniye olmalıdır.
2.Video formatı mp4 olmalıdır.
3.Video boyutu 500 MB’tan küçük olmalıdır. -Selvi Günay-