Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lütfü Savaş’tan Hatayspor Mesajları

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın, Bordo-Beyazlı Kulüple ilgili olarak, katıldığı bir TV programında verdiği mesajlarından özetler şöyle:
-Biz, hiçbir takımın taşeronu değiliz. Benim, geçmişten gelen Fenerbahçe Kongre üyeliğim, Hatayspor maçlarında geçerli değildir. Biz, kendi onurumuz için oynarız. Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, ne Beşiktaş, ne Trabzonspor için.
-Futbolun içinde her şey var. Beşiktaş da Liverpool’dan 8 yedi. Büyük takımlar da farklı kaybedebiliyor. Biz, Alanyaspor’dan 6 yedik. Antalyaspor’a 6 gol attık. Yine bir şey yoktu. Bazı takımların kötü günü olabiliyor.
-Billong olayını anlatayım… Maça gidiyor. Maçtan 1 gün önce bacağına dövme yaptırıyor. Dövme yaptıran futbolcunun bacağı 1 hafta ağrır. Her topa sırtına döndü. Pozisyonlar verdik, goller yedik.
‘Gönderelim’ dedim, gönderdik!
-Boupendza’nın hakkı olan parayı vermezlerse, biz de Boupendza’yı kimseye vermeyiz. Eğer Boupendza itiraz ederse, yedek kulübesinden maçları takip eder. Boupendza, Hatayspor sayesinde parladı. Ona cila yapan, patlatan, Hatayspor oldu. Devre arasında istediğimiz paranın dışındaki tekliflere kapalıyız. -Cemil Yıldız-