Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Melekler Elendi

Hatay BŞB:70 FB:91 Herbalife

Hatay BŞB:70 FB:91

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final serisi ikinci maçında, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe ile karşılaştı ve bu maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı.
Ligde son maçını Fenerbahçe ile 10 gün önce yapan Hatay’ın Melekleri, Play-Off’ta lider Fenerbahçe ile eşleşti ve geçen hafta İstanbul’da, önceki gün de Antakya’daki maçları kaybetti ve Play-Off mücadelesinde elendi.
İlk maçı İstanbul’da 85-64’lük skorla kaybeden Hatay Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçta da rakibine 70-91 skorla yenilince elendi.
Derin, Hilal, Gizem, Prince ve Ndour ilk beşiyle sahaya çıkan Hatay temsilcisi, maça etkili bir giriş yaptı ve ilk çeyreği 20-15 önde tamamladı. Ne var ki ikinci periyotta Fenerbahçe daha etkiliydi. Iagupova’nın bulduğu sayılarla önce farkı kapatan Sarı-Lacivertliler, çeyreğin ortasına doğru öne geçti ve soyunma odasına önde giren taraf oldu, 34-42.
Karşılaşmanın üçüncü çeyreği, karşılıklı sayılarla geçildi. Prince ve Derin ile skor üreten Hatay ekibi, rakibinin pota altından bulduğu sayılara engel olamayınca, üçüncü çeyrek, konuk Fenerbahçe Öznur Kablo’nun üstünlüğü ile tamamlandı, 51-64.
Hatay Büyükşehir Belediyesporlu basketbolcular, karşılaşmanın son topuna kadar büyük mücadele vermesine karşın, oyuncu rotasyonunu etkili kullanan Fenerbahçe Öznur Kablo, parkeden 91-70 ayrılan taraf oldu. Bu sonuçlardan sonra Hatay BŞB, Play-Off’ta elendi.
Salı günü Antakya Spor Salonu’ndaki maçta, takımların kadroları ile ürettikleri sayılarla ilgili veriler şöyle:
Hatay Büyükşehir Belediyespor: Elif İrem Kara 2, Derin Yaya 17, Hilal Ertaş, Gizem Başaran 14, Prince 24, Gueye 13.
Başantrenör: Victor Antonia Lapena Tortosa
Fenerbahçe: Vaughn 12, Olcay Çakır Turgut 9, Thomas 9, Sevgi Uzun 9, Tuğçe Canitez 6, Mc Bride 20, Iagupova 22, Stokes 4. -Selvi Günay-