Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

Meleklere ‘Meslek Hizmetleri Ödülü’

Geçen sezon Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı müzesine götürerek bir ilke imza atan ve bu sene Eurocup finalinin kapısından dönen Hatay’ın melekleri, Defne Rotary Kulübü’nün “Meslek Hizmetleri Ödülü”ne layık görüldü.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen ödül törenine HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Serdar Güven, Defne Rotary Kulübü Dönem Başkanı Süleyman Çolakoğlu, kulüp üyeleri ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesporlu basketbolcular ve takım idarecileri katıldı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte düşüncelerini paylaşan Başkan Süleyman Çolakoğlu, “Defne Rotary Kulübü olarak şehrimizde sporun ve sporcuların gelişimine katkı sunmaya devam edeceğiz. Böylesine muazzam bir tesisi ilimize kazandıran, başarılı ve yetenekli gençleri sporla buluşturarak, onların gelişimine destek olan Başkanımız Lütfü Savaş’a şahsım ve kulübüm adına teşekkür ederim” dedi.
Ödül töreninde Hatay’ın sosyal, kültürel ve sportif başarılarla anılması için çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Savaş, “Antakya’ya kazandırdığımız bu tesis, 22 farklı branşta hem hemşehrilerimize hem de sporcularımıza hizmet veriyor. Kentimizde böyle tesisleri arttırarak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacağız ve spora teşvik edeceğiz. Sizin de verdiğiniz desteklerle bunu başarabilecek güçteyiz” diyerek Defne Rotary Kulübü’nün layık gördüğü kıymetli ödülü Kulüp Başkanı Serdar Güven ile birlikte aldı.
Takım sporcuları ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile bu anı ölümsüzleştiren Rotary Kulübü yöneticileri, Hatay’ın meleklerine bundan sonraki mücadelelerinde başarı dileyerek, sporculara ‘Yanınızdayız’ mesajını verdi. Mehmet ÖZGÜN

DİĞER VİDEOLAR