Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mezun oldular

Kep fırlattılar İSTE’de gerçekleşen

Kep fırlattılar

İSTE’de gerçekleşen mezuniyet törenlerinde kepler havaya atılırken, farklı bölümlerden mezun olan öğrencilere ilk elden mesaj Rektör Dereli’den geldi: ‘Bundan sonra da her türlü desteği vermeye hazırız.’

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) tüm kampüslerinde aynı anda ve aynı saatte düzenlenen kep atma törenleri büyük bir coşku içerisinde yapıldı. Kendisi de mühendislik alanında çalıştığı için Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin kep atma törenine katılan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin mesajı net oldu:
“Gittiğiniz her yerde, yaptığınız her işte, bulunduğunuz her konumda İSTE’yi en iyi şekilde temsil edeceğinizden eminiz.”
-BAŞARINIZ BAŞARIMIZ-
Törene katılan tüm öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli, şöyle konuştu:
“Sizin başarınızın bizim başarımız olacağının farkındayız. Her ne alanda olursanız olun, çalışmalarınızla; topluma, ülkemize ve insanlığa faydalı olacağınıza inanıyoruz. Üretim odaklı olmanın, girişimci ve yenilikçi olmanın, bilgi ve teknoloji üretmenin, teknolojiyi yaşam kalitesini artırmak için kullanmanın sizlere bu süreçte daima yardımcı olacağını ve katma değer sağlayacağını unutmayınız. Mensubu olmaktan onur duyacağınız İSTE ailesi olarak sizlere bundan sonra da her türlü desteği vermeye hazırız. Yolunuz açık olsun, yaşamınız daima mutluluk ve başarılarla dolsun.”
-KEP DE CÜBBE DE-
Konuşmaların ardından başarı belgelerini alan İskenderun Teknik Üniversitesi’nin(İSTE)çiçeği burnunda mezunları ve mezun adayları hep birlikte geri sayım yaparak kep atma sevincini yaşadı.Hızını alamayan bazı öğrencilerin keplerinin yanı sıra cübbelerini de fırlattığı görüldü.
İSTE’de gerçekleşecek olan Diploma Töreni’nin16 Haziran’da yapılacağı ifade edildi. -Tamer Yazar-