Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mezunlar Gsl ve Gsf Yolunda

Minik kız Ilgaz da

Minik kız Ilgaz da Bilim Sanat Merkezi’ni kazandı..

Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerlerinden Güzel Sanatlar Liselerini ve çeşitli üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültelerini kazananlar Başkan Kimyeci’ye teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarette, Gençlik Merkezi Sorumlusu Burcu Çilingir, Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi kursları sayesinde Güzel Sanatlar Liseleri ve Fakültelerinin resim, müzik, görsel sanatlar gibi bölümlerine ve Devlet Konservatuarlarına yerleşen öğrencilerin Başkan Kimyeci’ye teşekkürlerini iletmeleri amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.
Başkan Kimyeci, ziyarette yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi:
“Birçok belediyede temizlik, yol ve park bahçe gibi teknik belediyecilik hizmetlerinin dışındaki hizmetleri yapmıyor. Sosyal belediyecilik konusu ve Kültür Faaliyetleri pek fazla önemsenmiyor. Bizler belediye imkanlarımız ile geleceğimizin teminatı gençlerimize hizmet verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sunmuş olduğumuz kurs imkanlarımız sayesinde gençlerimizin eğitim hayatlarında başarılı olabildiklerini görmek bizlere gurur veriyor. Bundan dolayı kendilerini ayrı ayrı kutluyorum.”
Ziyaretin en minik kursiyeri olan ilkokul öğrencisi Ilgaz Ünal, müzik dalında bilim sanat merkezini kazandığını ve hayallerine ulaştığını ifade etti. -Adil Yeşildağ-