Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekilliğimi Feda Ederim:

“Taşınmasına Müsaade Etmem” AK

“Taşınmasına Müsaade Etmem”

AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Altınözü ilçesindeki “Zeytincilik Enstitüsü”nün taşınmasına şiddetle karşı çıkarak, “Zeytincilik Araştırma Enstitüsü için gerekirse Milletvekilliğimi bir kenara bırakırım, yine de bu Enstitü’nün Altınözü’nden taşınmasına müsaade etmem” dedi ve girişimi engelledi.

Altınözü ilçesinde yapılacak “Zeytincilik Festivali” ile ilgili halka açık toplantıda konuşan AK Parti Hatay Milletvekili ve MYYK üyesi Fevzi Şanverdi, seçildiği günden bugüne kadar hep yüzünü Altınözü’ne çevirdiğini, bu ilçeye hizmetler gelmesi için çabaladığını söyledi, son olarak da Zeytincilik Enstitüsü’nün başka bir yerde oluşumuna da ‘milletvekilliğini ortaya koymak’ suretiyle engel olduğunu bildirdi.
Altınözü ilçesinde, Kaymakam ve İlçe Belediye Başkanı öncülüğünde gerçekleşen toplantıda ilçe halkına hitap eden Milletvekili Fevzi Şanverdi şunları söyledi.
“Siz bizim her zaman yanımızda yer aldınız. Biz de Altınözü’nü Hatay’ın parlayan yıldızı yapacağız. Gerçekleştireceğimiz projelerle Altınözü’müzü ayağa kaldıracağız. Altınözü’müzün zeytinini marka haline getirip ülkeye ve dünyaya tanıtacağız., Zeytincilik Araştırma Enstitüsü’nün Altınözü’nden taşınmasına müsaade etmedik. Bunun yanı sıra Zeytincilik Organize Sanayi İhtisas Bölgesini Altınözü’ne kazandıracağız. TOKİ konutlarıyla da ilçemizdeki vatandaşlarımızı ve memurlarımızı rahata kavuşturacağız. İnanıyorum ki Altınözü’müz bu hizmetlerle kalkınacaktır. Bu festival ile ilgili çabaları için Kaymakamımıza ve Başkanımıza teşekkür ediyor, herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum”
-KAYMAKAM TEŞEKKÜRÜ-
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da, Milletvekili Fevzi Şanverdi’nin Zeytincilik Araştırma Enstitüsü’nün Altınözü’nde kalması için gösterdiği çabaya bizzat şahit olduğunu kaydederek, “Kendisi, bu Zeytincilik Araştırma Enstitüsü için gerekirse ‘Milletvekilliğimi bir kenara bırakırım, yine de bu Enstitü’nün Altınözü’nden taşınmasına müsaade etmem’ demiştir. Bu çabaları için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bizler, kaymakamımızla beraber bu festivali ilçemizde düzenleyerek zeytin ve zeytinyağı ticareti ile ilgilenen esnafımıza destek olmak istedik. Bu yıl stantlarımızı ücretsiz olarak esnafımıza vereceğiz. Festival ile ilgili ne gerekirse tüm gücümüzle destekleyeceğiz. Şimdiden festivalimizin esnafımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum” dedi. -Cemil Yıldız-