Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Egemenlikte 100. Yıl Kutlu Olsun

Başkan Yılmaz, çocukların, geleceğin

Başkan Yılmaz, çocukların, geleceğin lider ülkesi Türkiye’yi daha müreffeh yarınlara taşıyacağına vurgu yaptı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yılmaz, yayınladığı mesajında, yarınların teminatı olan çocukların, geleceğin lider ülkesi Türkiye’yi daha müreffeh yarınlara taşıyacaklarını belirtti. Başkan Yılmaz’ın mesajı şöyle:
“Çocuklarımızı; ülkesini, milletini seven, onlar için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek, dünya yüzünde saygın ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin onurlu, başı dik vatandaşları kılmak bizle-re düşen görevlerdir. Büyük Atatürk’ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü bayram olarak armağan etmesi el-bette ki çocuklara olan sevgisinin ve gü-veninin neticesidir. Fakat bunun yanı sıra, çocuklarımıza büyük ve güçlü bir misyon yüklendiğinin de en önemli göstergesidir.
Çocuklarımızın, bu sorumluluğun şuuru içinde, güzel yarınlarımızın mimarları olacağınıza inancımız sonsuzdur. Sevgili çocuklarımıza, ülkemizi geleceğe taşımaya yönelik, sorumlu ve duyarlı bütün çabalarında destek verecek ve yanlarında olacağız. Çünkü, çocuklarımızı seviyor ve onlara güveniyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk, Meclisimizin açıldığı günü çocuklarımıza bayram olarak armağan ederken, onlara olan güvenini ve sevgisini de ortaya koymuştur. Bu bayram, aynı zamanda ülkemizin ev sahipliğinde, dünya çocuklarının katılımıyla gerçekleştirilen bir barış ve sevgi şölenidir. Çocuklarımı-zın, ülkemizi daha da güçlendirerek, çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceğine inancım tamdır. Bu düşüncelerle, TBMM’nin açılışının 100. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ilk Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede vatan uğruna gece gündüz emek veren ecdadımızı minnet, saygı ve rahmetle anıyorum.” Mehmet ÖZGÜN