Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ne Dediler?

PALUT: 3 Maçta 9

PALUT: 3 Maçta 9 puan…
ARIN: 4 gol yememeliydik…

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Geri kalan üç maçımızda da iyi mücadele edip, dokuz puanla ayrılmak istiyoruz” açıklamasında bulundu. Bordo-Beyazlı ekibin teknik direktörü İlhan Palut’un maç sonrası görüşleri şöyle:
“İlk yarının ortalarından sonra bir duraksama dönemi oldu takımda ve bu da, bize bir gole mal oldu. İlk yarının gelenine baktığımız zaman, takım ritmimizden uzak bir Hatayspor görüntümüz vardı. İkinci yarı biraz daha istekli başladık. Bir duran toptan, kaptanın güzel bir frikiğiyle de skor üstünlüğünü ele aldık. Üstüne de dört dakika sonra rakip kırmızı kart görünce maç bizim için biraz daha kolay bir hal aldı ve oyuncularım skoru arttırarak üç puanın sahibi oldu. Bu noktada mücadelemizi sürdüreceğiz. Geri kalan üç maçımızda da iyi mücadele edip, dokuz puanla ayrılmak istiyoruz.”
4 GOL YEMEMELİYDİK
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın’ın Hatayspor maçı sonrası görüşleri ise şöyle:
“Gerçekten Hatayspor, bu sene bu ligin bence renkli ve başarılı takımı, aynı şekilde teknik heyeti de öyle. Biraz daha rahat nefes alma anlamında bu maça çıkmıştık. Maça, Hatayspor, erken bulduğu golle başladı. İlk devre her iki takım açısından dengeli gitti, ama ikinci yarının başlangıcı, oyun karşılıklı kontrollü şekilde giderken, yine bir frikik golü ve arkasından kırmızı kart nedeniyle, maalesef maçın hem skorunu hem de oyunun, sayısal eksik kaldıktan sonra Hatayspor’a tamamen döndüğü bölümler oldu. Her şeye rağmen, biz bu kadar gol yememeliydik. Hatayspor’u kutluyorum.”