Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ne Hayır’cı ne de Evet’çiyiz

‘Sorunlara odaklanıyoruz’ En son

‘Sorunlara odaklanıyoruz’

En son referandumda gördüğümüz gibi, ne iktidarda ne muhalefette birlik için bir gayret yok” diyen, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, mevcut politikaları eleştirdi.

Hatay ziyareti kapsamında bir dizi görüşme ve ziyaret gerçekleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, konuk olduğu radyo programında Türkiye gündemine dair konuştu. “Ne iktidarda ne muhalefette birlik için bir gayret yok” diyen Temel Karamollaoğlu, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekti ve şöyle konuştu:
“Üzerimizde oynanan oyunlar var. Ancak bu oynanan oyunlar karşısında iktidarda bulunan arkadaşlarımızın ürettiği politikalarla bu badireleri rahatlıkla atlatacakmışız gibi gözükmüyor. Ülkemizde birlik ve beraberlik yok. En son referandumda gördüğümüz gibi, ne iktidarda ne muhalefette birlik için bir gayret yok.
Kamplaşma ve kutuplaşmanın kendilerine fayda sağladığını düşündükleri için, ‘sen hainsin, PKK’lısın, kandilden yanasın’ dediler. Allah aşkına, bu yaklaşım hangi problemi çözer? Biz, kamplaşmadan ve kutuplaşmadan yana değiliz. Biz ne Hayır’cıyız, ne de Evet’çi! Sorunlara odaklanıyoruz. Kendi fikirlerini savunamayanlar, ülkeyi kamplaşmaya götürür ve bu eninde sonunda kendilerine de zarar verir.”
Ülkemizin temel problemlerinin terör, ekonomik sorunlar (işsizlik) ve dış politikadaki hatalar olduğuna vurgu yapan Karamollaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ancak iktidar ve muhalefet bu sorunlar yerine başka konularla meşgul oluyorlar. İktidar, meseleyi bütünü ile ele almıyor. Bu yüzden sorunları tamamını göremiyor. Müzakere kabiliyetini kaybettiler. Öyle bir noktaya geldiler ki, etrafındakiler döküle döküle tek bir akıl kaldı! Tek akılla ülkenin problemleri çözülemez. Farklı kanaateyseniz hainsiniz! Böyle olunca bu anlayışla problemleri çözmek mümkün olmaz.”  -A.Halik Görün-