Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okay İddialı

AK Parti İl Başkan

AK Parti İl Başkan Adayı M.Yaşar Okay, tabandan gelen istekler üzerine bu kararı verdiğinin altını çizerken, Ak Parti teşkilatının halkla ve AK Parti tabanıyla ciddi derecede kopukluk yaşadığını ve Partiyi 3-5 kişiyle yönetmeye çalışması üzerine İl Başkan Adayı olmaya karar verdiğini belirterek şu mesajı verdi:
“Yeni Türkiye’de Sağlıklı Bireyler Mutlu Aileler Projesi’ni hazırladık. Bu projeyle amaç, devletin bütçesine ek bir yük olmadan, mevcut imkanları kullanmakla beraber, sosyal devlet anlayışı çerçevesinde 1 milyon aileye iş imkanı, 10 Milyon çocuğumuza ise spor yapma imkanı sağlamaktır.”
AK Parti İl Başkan Adayı M.Yaşar Okay’ın açıklamasından pasajlar şöyle:
-Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklamalarındaki teşkilatlarda oluşan metal yorgunluğunu iyi anlamak lazım. Benim anladığım kadarıyla, ‘Bugüne kadar benim kredilerimi kullandınız ve kullandığınız krediler buraya kadar. Benim sırtımdan inin artık’ demeye getirdi, ama anlayan yok…
-Genel seçimlerde Ak Parti’ye Hatay’da verilen oylar Cumhurbaşkanımız için verildi. Kimse üstüne almasın ‘benim için verildi’ diye… Yapılan 2 referandumda ‘HAYIR’ çıktı ve 1 yerel seçimde de 11 ilçe belediyesinin alınmasına rağmen, Büyükşehir Belediyesi’ni kaybeden bu teşkilatlar değil mi?
-Sayın Bakanımız Sadullah Ergin’in yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerin üzerine bugüne kadar Hatayla ilgili herhangi bir proje ve katkı yapabilmişler midir?
-2019 Başkanlık seçimlerinde başarılı olunması için, arkadaşlarımızla beraber ‘Yeni Türkiye’de Sağlıklı Bireyler Mutlu Aileler Projesi’ni hazırladık.
Bu projeyle amaç, devletin bütçesine ek bir yük olmadan, mevcut imkanları kullanmakla beraber, sosyal devlet anlayışı çerçevesinde 1 milyon aileye iş imkanı, 10 Milyon çocuğumuza da spor yapma imkanı sağlamaktır. Bu projeyle amaç, spor yapmayan çocuğumuzun kalmaması, sporda becerikli olan gençlerimizin kulüpler ve milli takımlar seviyesinde dünya ve olimpiyat şampiyonları yetiştirmektir.
Bu projenin tahmini olarak maliyeti 20 Milyar dolardır. Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulacak bir havuzla 20 Milyar doların kaynağı da projemizde ayrıntılarıyla belirtilmiştir.    -Cemil Yıldız-