Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ömer Erdoğan Mesajları

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Beyzade Radyo TV’de Gazeteci Hasan Yetmez’in sunduğu 90+1 programına konuk oldu. Erdoğan’ın, Çarşamba akşamı katıldığı radyo programındaki açıklamalarından özet bilgiler ve mesajlar şöyle sıralanabilir:
“Transferleri ince eleyip sık dokuduk. 600’ye yakın oyuncu taradık. Menajer kaynaklı sebeplerden transferinden vazgeçtiğimiz futbolcular oldu. Ama parasal kaynaklı olmadı. Oyuncuyu ikna ederken, ‘Kulübümüzün maddi sorunu olmadığını’ söylüyoruz. Birçok oyuncu ile direk kendim görüştüm. Bu da futbolcuda olumlu tesir bıraktı.
Galatasaray maçı için şunu dedim: ‘Karşımızda ciddi bir rakip var. Rakibe alan bırakmayın. Onlara minimum pozisyon verelim. Netice ve oyun bizi memnun etti.
Erzurum kampı olumlu geçti. Yüksek rakım, buraya nazaran 2 kat performans sergilememizi gerektirdi. Santos, Riberio, Salem ve Burak, kampta bizimleydiler. Sackey, zaten orada. Denizli kampından bizim aramıza iştirak etti. Salem, ileriye dönük bir yatırım olarak düşünülüyor. Kampta özverili çalışan oyuncularıma teşekkür ediyorum.
Mame Dıouf, geçen sezon durgun bir sezon yaşadı. Bana, ‘İngiltere’de haksızlığa uğradım, o nedenden forma şansı bulamadım’ dedi. Wolsburg’dan takım hocası Tayfun Korkut’a sordum kendisini . Senegalli eski takım arkadaşımdan onunla ilgili olumlu şeyler duydum. Antrenmanlarda çok hırslı. Antrenman sonrası bile kendi özel çalışmasını sürdürüyor.
Önümüzdeki günlerde, 3-4 transferle bu olayı kapatacağız. Stoper şuan İstanbul’a geldi. 1 sol kanat, bir 8 numara alacağız. Sol bekte Mesut var, tecrübesiyle. Genç Yunan Katranis, onunla forma rekabeti yaşayacak. Formayı hak edene vereceğim.
Gökhan Karadeniz, eskiye göre performans olarak kat kat İyi. 10 Numara pozisyonunda onu veya Riberio’yu düşünüyoruz. Veya Solda Idir, olmazsa sol kanatta Rúben Riberio ile oynarız.” -Cemil Yıldız-