Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Örnek Adım Fuat Tosyalı’dan

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı: “İşçi çıkarmak gündemimizde yok. Olmadı, olmayacak. 1000 kişilik yeni istihdam yaratacağız.”

Koronavirüs nedeniyle yaşanan küresel salgın nedeniyle üretimde ve iş gücünde yaşanan eksilmeler birçok şirketin cirosunu düşürüp, çalışma programını da zorunlu bir güncellemeye tabi tutarken, Hatay’ın amiral gemisi niteliğindeki firmalarından Tosyalı Holding örnek olacak bir karara imza attı. Twitter hesabı üzerinden Şirket olarak izleyecekleri politikaya işaret eden Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “İşçi çıkarmak gündemimizde yok. Olmadı, olmayacak. 1000 kişilik yeni istihdam yaratacağız” dedi.
-BAĞIŞ-
Tosyalı Holding’den yapılan açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon lira bağış yapıldığı da anımsatıldı. Açıklamada, daha önceki global kriz zamanlarında olduğu gibi, şirketin bu kez de yatırıma ara vermediği, İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni bir çelik yatırım için hazırlıkları sürdürdüğü hatırlatıldı.
Türkiye’nin bu mücadeleden güçlenerek çıkacağına inanan grubun 1 Milyar Dolarlık yeni yatırımının 2020’de başlayacağı belirtilen açıklamada, başlangıçta hurdadan üretim yapacak tesisin, orta vadede madenden çelik üretimine geçeceği, bu yatırımın bin kişilik yeni istihdam oluşturacağı anlatıldı. Tamer Yazar