Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Örnek oldular…

Unutmadılar Anıt Alanı’nda bir

Unutmadılar

Anıt Alanı’nda bir araya gelen İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci Toplulukları öğrencileri ve akademik danışmanları, daha sonra Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Hudutlar ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin’de PYD/YPG/PKK/KCK ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla 20 Ocak’ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na toplumun her kesiminden verilen desteklerin sonuncusu İSTE öğrencilerinden geldi. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı tüm öğrenci toplulukları, Dünya Kadınlar Günü ve Dünya Havacı Kadınlar Haftası kapsamında İskenderun Anıt Alanı Buluşması etkinliği düzenlerken, Zeytin Dalı Harekâtı sırasında şehit düşen tüm askerlerimizi de saygıyla ve minnetle andılar.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci Toplulukları öğrencileri ve akademik danışmanları, daha sonra Kızılay’a kan bağışında bulundu, ardından da kadınlar günü münasebetiyle karanfil dağıttı.
Türk Kızılayı İskenderun Şubesi ile Türk Hava Kurumu İskenderun Şubesi’nin destek verdiği etkinliğe, topluluk üyesi öğrencilerin dışında İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) görev yapan topluluk danışmanı öğretim elemanları, İSTE SKS Daire Başkanı ve İSTE Genel Sekreteri de iştirak etti.
-Tamer Yazar-