Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özfırat: Sağlığıma Kavuştum

Antakya Medeniyetler Korosu Şefi

Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat, geçtiğimiz Cumartesi akşamı konser sonrası geçirdiği rahatsızlık ardından gerçekleştirilen anjiyo sonrası eski sağlığına kavuştuğunu bildirdi. Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat’ın bu konudaki, “değerli dostlar” başlıklı açıklaması şöyle:
“Cumartesi akşamı küçük bir kalp krizi geçirmiş bulunuyorum. Pazar günü akşam saat 18.00’da anjiyo oldum ve tıkalı olan bir damarıma iki tane stent, iki tane de balon uygulaması yapıldı. Şu anda üç günlük bir dinlenme sürecine alındım. Allah’a bin şükür, hiç bir sorunum yok. Merak edip arayan, mesaj atan, hastaneye ziyarete gelen, eve ziyarete gelen, benim için dua eden tüm dostlarıma teşekkür ederim.
İnşallah Cumartesi günü saat 19.00’da, Kültür Merkezi’ndeki konserde görüşmek üzere. Kalın sağlıcakla.”
Özfırat, geçirdiği operasyon sırasındaki destekleri dolayısıyla da katkısı olanlara teşekkür etti.
Özfırat’ın bu konudaki mesajı da şöyle:
“Kriz geçirdiğim andan itibaren, süreci yöneten solistim, hemşirem, dert ortağım, kıymetlim Meltem Bingöl Altunaya, ilk andan itibaren elimi hiç bırakmayan güzel yürekli doktorum Ali Yılmaza, Defne Hastanesi’nin tüm imkanlarını seferber eden ve her türlü operasyona karşı hazırlık yaptıran can dostum Atilla Arıman’a, tüm süreçte yanımdan ayrılmayan dert ortağım Halit Bozyiğit’e, evimizin oğlu Bedirhan Gök’e, Nuray – Cemil Reyhanioğlu’na, Ramazan Kar’a, yoldaşım ve dostum Ali Rıza Alkan’a, her kahrımı çeken ‘iyiki’lerimden Özlem Cihnioğlu’na, her sorunda hemen yanımda olan adam gibi adam Talip Köleoğlu’na, Ender Altuna’ya, Işıl Şirin’e, Yasemin-Faruk Atçı’ya, Mustafa Uğural’a, Zeki Küçükoğlu’na, Başak Mecitoğlu’na ve daha ismini sayamadığım bir sürü güzel insana çok teşekkür ederim.
Allah beni eşime, kızıma ve sevdiklerime bağışladığı için binlerce şükür olsun.” -Cemil Yıldız-