Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Projelere Desteğimiz Olacak

Hatay İl Sağlık Müdürü

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz, kurumun temel görevlerinden sağlık hizmetlerine katkı sunacak her türlü girişim ve projenin destekçisi olacaklarını söyledi. İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz, bu açıklamayı önceki günkü ATTDER Yönetimi’nin ziyareti sırasında
yaptı.

Kısa adı ATTDER olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği’nin Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Baltacı ile bazı il Yönetim Kurulu üyeleri, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Sabahattin Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.
ATTDER Başkanı Baltacı, ziyaretleri sırasında, Türkiye ve Hatay da acil sağlık hizmetleri alanında bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ve ileriye yönelik planlamaları konusunda İl Müdürü Dr. Yılmaz’a bilgi verdi.
Baltacı, devamla, acil vakalarda hastane öncesi yapılacak ilk müdahalenin hayati önemi olduğu kadar, bu müdahaleyi gerçekleştirecek ATT ve paramediklerin mesleki beceri ve eğitimlerinin de önem arz ettiğini, bu anlamda düzenledikleri eğitim faaliyetleri ile bu konuya da katkı sunduklarını, yürütülen sosyal sorumluluk projeleri ile beraber halka ilk yardım bilinci kazandırdıklarını dile getirdi, Kızılay kan verme etkinliği ve 15 Temmuz vatan nöbetleri gibi faaliyetlerle de ATTDER’in bir meslek derneği olduğu kadar Hatay halkı için duyarlı bir sivil toplum kuruluşu olduğunu aktardı.
Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sabahattin Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ATTDER ile daha önceki Müdürlük dönemimde güzel işler yaptık ve bundan sonra da Hatay acil sağlığı için güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Hatay İl Sağlık Müdürlüğü olarak, hazırlanacak, bize sunulacak, ilimizde sağlık hizmetleri çıtasını yükseltecek her tür proje faaliyetine desteğimiz sürecek” dedi.
-Mehmet Özgün-