Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rashad Kadro Dışı…

Yarınki Hatayspor maçı öncesi

Yarınki Hatayspor maçı öncesi Erzurumspor’da şok karar

Hatayspor’un yarınki rakibi Erzurumspor, ilk 11’de oynayan futbolcusu Rashad Muhammed’i kadro dışı bıraktı. Kadro dışı bırakma gerekçesi, geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor maçı öncesi, bu futbolcunun, kaldığı otele misafir getirmesi gösterildi.
SÖZERİ: İyi olmasak da, kötü değiliz!
Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yarınki maç öncesi açıklamasında, takımın tam oturması için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti ve şunları söyledi:
“Taraftarımızda biraz mutsuzluk görüyoruz. Biz de aslında bu gidişattan mutlu değiliz. Daha iyisi olabilir miydi? Olabilirdi. Geçen seneden ister istemez revizyon yapıp, yeni bir takım oluşturmaya çalışıyorsunuz. 3-4 oyuncu dışında, 7-8 tane oyuncuyla oynuyorsunuz. Tabi teknik adam değişikliği de oldu. Sistemi oturtma anlamında bir zaman lazım. Mesela bu haftaki rakibimiz Hatayspor, kadrosunu korudu. Bakıldığı zaman, teknik adam değişmesine rağmen, aynı oyun sistemiyle oynayacak ve bizim kadar sorun yaşamayacaklar.
Takımımız, eninde sonunda hedefe ulaşacaktır. Ama biraz zaman lazım. Panik havası oluşturmamak lazım. Özellikle oyuncularımızı rahat bırakmamız lazım. Bizler, hedefe giden oyuncu grubuyuz. Takımımızda güzel bir arkadaşlık var, hem yerlilerde ve hem yabancılarda. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Takımımda herhangi bir şey olsa, ben bunu çözerim zaten. Çok kötü olmasak da, çok iyi de değiliz. Bunu hepimizin kabul etmesi lazım.” -Cemil Yıldız-