Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Reyhanlı, iki evladını uğurladı

2 Şubat 2018 Cuma

2 Şubat 2018 Cuma günü sabah saatlerinde, Reyhanlı ilçesine Afrin’den PKK/KCK/PYD/YPG tarafından atılan mühimmatın infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden Reyhanlılı iki hemşerimiz Ahmet Bayram ile Rıfat Sinirli, Reyhanlı ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.
İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından kıldırılan cenaze namazlarına; Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Milletvekilleri Fevzi Şanverdi, Adem Yeşildal, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları, merhumun ailesi, yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit olan hemşerimiz Rıfat Sinirli, evli ve 4 kız 3 erkek olmak üzere 7 çocuk babası olup, 69 yaşındaydı.
Roketli saldırıda yaşamını yitiren Ahmet Şanverdi’nin de cenazesi defnedildi. 68 yaşında şehit olan Ahmet Şanverdi’nin cenazesi Reyhanlı Devlet Hastanesi morgundan alınarak törenin düzenleneceği Reyhanlı Atike Hanım Camisi’ne getirildi. Buradaki törene, Şanverdi’nin Ailesi ve yakınları, AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar ve Fevzi Şanverdi, Kaymakam Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, ilçe protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından, 7 çocuk babası Şanverdi’nin cenazesi, Oğulpınar Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.
YD/PKK’lı teröristlerin dün Reyhanlı’ya yönelik roketli saldırılarında Rıfat Sinirli ile Ahmet Şanverdi hayatını kaybetmiş, 16 kişi de yaralanmıştı. Geçtiğimiz hafta ortasında Reyhanlı’da yine Terör örgütünün roket saldırısı sonucu Fatma Avlar adlı 17 yaşındaki lise öğrencisi kız yine şehit olmuştu.
ANTAKYA, Reyhanlılı üç Şehidimize Tanrı’dan rahmet, kederli Ailelerine, Reyhanlı halkına, Türk Milletine başsağlığı diler. -Cemil Yıldız-