Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sahne performansı da başarılı

Verilen toplumsal mesajlar da

Verilen toplumsal mesajlar da

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin Tiyatro Topluluğu oyuncuları, hazırladığı “Yolcular” oyununu İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda başarıyla sahneledi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Tiyatro Topluluğu, İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda iki perdelik “Yolcular” isimli oyunu sergiledi. İSTE Tiyatro Topluluğu öğrencileri, İSTE İnşaat Mühendisliği Sosyal Sorumluluk Dersi öğrencileri ve İSTE Sosyal Sorumluluk Koordinatörlüğü’nün katkılarıyla hazırlanan ve seyircilerin büyük ilgi gösterdiği oyunda toplumsal içerikli birçok mesaj da verildi.
Bilimsel ve teknolojik etkinliklerin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de büyük önem veren İSTE’deki sanatsal faaliyetlerin geldiği noktaya işaret eden İSTE Tiyatro Topluluğu Akademik Danışmanı, İSTE Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Fikret Gökçe, performans sonrası konuşmasında şunları söyledi:
“Bugünkü tiyatromuzun konusu elbette insandı. Yaşayan her bireyin sosyal sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiği anlatıldı. Tiyatro oyununu başarıyla sergileyen öğrencilerimize, katılımlarından dolayı seyircilere, ayrıca Sosyal Sorumluluk Dersimizin hocası Doç. Dr. Umur Korkut Sevim’e ve İnşaat Mühendisliği öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” -Tamer Yazar-