Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samandağ Belediyesi bu alanda önde:

2018’in ilk girişimcilik eğitimi

2018’in ilk girişimcilik eğitimi

Samandağ’da ilçe belediyesi girişimi ile yeni yılın ilk girişimcilik eğitimi başladı. Samandağ Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle başlayan Girişimcilik Kursu, dün saat 09:00’da Samandağ Belediyesi eski Meclis salonunda başlatıldı. Girişimcilik kursunu ABİGEM Eğitmeni Tansel Öter yaptı.
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nde; girişimcilik, girişimcinin özellikleri, iş fikri geliştirme süreci, yapılabilirlik (fizibilite), pazar araştırması, pazarlama planı geliştirme, üretim planı geliştirme, yönetim planı geliştirme, finansal plan geliştirme ve iş planı hazırlama konularında bilgi verileceği bildirildi.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, etkinlikle ilgili şu bilgileri verdi:
“Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde, Samandağ Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile uygulamalı girişimcilik eğitimimiz başladı. 15 Ocak Pazartesi günü başlayan eğitim, 30 girişimci adayın katılımıyla 18 Ocak tarihleri olmak üzere 4 gün toplam 35 saat sürecek. İş kurmak isteyen girişimci adaylarının uygulamalı girişimcilik eğitimleri sonunda sunacakları projenin KOSGEB tarafından onaylanması halinde 50 bin liraya kadar hibe desteği ve 100 bin liraya kadar da kredi desteği verilebilecek. Dileğim, bütün kursiyerlerimizin eğitimi başarıyla bitirmesi ve kendi işyerlerinizi açarak iş dünyasına adım atmalarıdır. İstihdamın artması, memleketimizde yaşayan insanların refah seviyesinin yükselmesi, mutlu ve güzel bir yaşam sürmeleri hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” -Gökay Gökdemir-