Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selim: İki hedefim vardı, ikisine de eriştim…

Sezon içinde, zaman zaman

Sezon içinde, zaman zaman çıkardığı güzel oyun ve asistleri yanı sıra attığı kritik gollerle de Hatayspor’un şampiyonluğunda önemli payı olan futbolculardan Selim Ilgaz, sezon başında Hatayspor’a geldiğinde kendini iki hedef çizdiğini, sezon sonunda bu iki hedefe ulaşmanın sevincini yaşadığını söyledi.
Selim Ilgaz’ın, bu konuda sosyal medyada paylaştığı görüşleri şöyle:
“Bu sene, sezon başı, kendim ve takımım adına bir hedef koymuştum. Kendim için oynadığım maçların hepsinde hep daha iyi olmam gerektiğine, takımımın da sezon sonu şampiyonluğu göğüsleyeceğine… Şükürler olsun ki koyduğum iki hedefime de ulaştım.
Şampiyonluk yolunda benden desteğini hiç esirgemeyen aileme, hocalarıma, takım arkadaşlarıma, abilerime ve büyük Hatayspor taraftarına çok teşekkür ederim. Şimdi hem benim hem de takımımın hedefleri bir tık daha büyüdü. Bu sene Allah izin verir ve değerli büyüklerim uygun gördüğü takdirde, devam edersem, hedeflerim daha da zorlaştı. Ama biliyorum ki, zorluklar, başarının değerini arttırır ve ben o başarı için daha çok çalışıp başarıları bir bir atlayacağım.
Son olarak, menajerim Cem Can abim, hakkını ödeyemem, teşekkürler. Ve benim için bir abi, bir öğretmen, bir psikolog, iyimde ve kötümde her zaman yanımda olan, bana hep başaracağımı, daha iyisini yapabileceğime inandıran Özgür Yıldız abime de çok teşekkür ediyorum.”
-Cemil Yıldız-