Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şimdi Muhasebe ve Öze Dönüş Zamanı

“Bu bayramı biraz buruk,

“Bu bayramı biraz buruk, biraz kırgın, biraz içe kapanık yaşayacağız” diyen Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, dünya genelinde yaşanan pandemi durumunun, insanların bayram için dahi bir araya gelmesini engellediğini söyledi.

Yaşanan salgın durumu nedeniyle, Ramazan Bayramı’nın biraz buruk, biraz kırgın, biraz da içe kapanık yaşanacağını söyleyen Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Her bayramda geleceğe dönük planlar yapıldığına göre, biz de bir dava insanı olarak, hangi planlar yapılır, onun üzerine durmak istiyoruz” dedi.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi de olan Çalışkan, gerçek dava insanın yapacağı işlerin ve hedeflerin büyük olması gerektiğini dile getirdi. “İnancınızı idealize edemediğiniz, hayata katamadığınız ve iş başına getiremediğiniz sürece yapılan işler kadük kalır” tespitinde duran Çalışkan, şunları söyledi:
“Yeri gelmişken; Siyasi parti olmanın getirdiği birtakım usullere ve sözlere de dikkat etmek gerekmektedir. Herkesin bizim gibi yaşamadığını veya düşünmediğini göz önünde bulundurarak, önce doğru iletişim kanallarını geliştirmeli, daha sonra özel konuları tabana uygun şekilde aktarabilmeliyiz. İnancımızı, ideallerimizi, fikirlerimizi gayretle iktidara taşımak için neler yapabiliriz? İşte 2020 Ramazan Bayramı’ndaki geleceğe yönelik hedeflerimiz, gayretlerimiz bu yönde olmalıdır.” -Tamer Yazar-