Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sınav Koleji Mezunları Kep Attı

Okul 1.liğini Kamil Berk

Okul 1.liğini Kamil Berk Etkin, 2.liği Baran Yıldız, 3.lüğü de Sinem Ateş aldı.

Hatay Sınav Lisesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminden mezun olan gençler diplomalarını aldı, kep fırlattı.
Okul bahçesindeki mezuniyet töreninde, belgeleri Hatay Sınav Eğitim Kurumları Kurucusu Zeynel Paşa, Lise Müdürü Abdurrezzak Öğün ve Lise Koordinatörü. Mustafa Hazırlar’dan alan öğrenciler, Sınav Koleji Lisesi mezunu olmanın gururunu, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılmanın ise burukluğunu yaşadılar.
Okul 1.si Kamil Berk Etkin ‘in kütüğe plaket çakması ve plaketlerin teslimi ile devam eden gece, duygusal anlara sahne oldu. 26 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de okul yönetimi, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin katılımıyla Özel Hatay Sınav Koleji’nin yeni binasında yapılan kep atma töreninde büyük bir heyecan ve coşku yaşandı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın ardından, Okul Müdürü Abdurrezak Öğün bir konuşma yaptı.
Öğün, açılış konuşmasında, “Bugün; Atatürkçü, çağdaş, ülkesini seven öğrencilerimizi buradan uğurlarken çok sevinçli ve gururluyuz. Emeği geçen okul yönetimine, öğretmenlerimize ve eğitime katkılarından dolayı okul kurucumuz Zeynel Paşa’ya ve değerli velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Törende daha sonra, Temel Lise Müdürü Abdürrezak Öğün, Okul birincisi Kamil Berk Etkin’e plaketini verdi ve yaş kütüğüne plaketi çakıldı.
Okul ikincisi Baran Yaldız’a okul kurucusu Zeynel Paşa, Okul üçüncüsü Sinem Ateş’e Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mustafa Hazırlar plaketlerini ve ödüllerini verdi. Tüm öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildikten sonra, kurulu platform üzerinde marşlar eşliğinde büyük bir coşkuyla kepler havaya fırlatıldı ve öğrenciler, neşe içinde veli ve öğretmenleriyle bir yumak oldular. -Cemil Yıldız-