Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sınav Kolejinde Ortaokullar 1.si

Fatma Nur Kızgın… Hatay

Fatma Nur Kızgın…

Hatay Sınav Koleji Ortaokulu’nda karneler dağıtılırken, geride kalan öğretim yılında okul birinciliğini Fatma Nur Kızgın aldı. Yeni Sınav Koleji Ortaokulu mezuniyet töreni, Aziz Sancar Konferans Salonu’nda gerçekleşti.
Ortaokul Müdürü Hakan Uğur Kanmaz’ın açılış konuşması ile başlayan tören, öğrencilerin mezuniyet belgelerinin verilmesiyle devam etti. Okul Müdürü, açış konuşmasında, “Bugün, bizim için çok önemli. Biliyorsunuz, hep söylüyorum, her şeyin ilki çok kıymetlidir. 8.sınıf kartallarımız, bütün sene çok emek ettiler. Bu zorlu yolda her zaman öğretmenlerinin ışığında ilerlediler” dedi. Okul birincisi Fatma Nur Kızgın da arkadaşları adına yaptığı konuşmasında, mezuniyetin gurur verdiğini, ancak okuldan ve arkadaşlarından ayrılacak olmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını bildirdi.
Okul birincisi Fatma Nur Kızgın, daha sonra okul kütüğüne ismini çaktı ve flama devir teslim töreni gerçekleştirildi. Başarı belgelerini yönetici ve öğretmenlerinin elinden büyük bir gururla alan öğrenciler ise duygu ve düşüncelerini paylaştılar.
Öğrenciler, bir yandan mezuniyet sevinci yaşarken, diğer yandan da öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Mezuniyet pastasının kesilmesi sırasında da duygu dolu anlar yaşandı.
Törenin son bölümünde, öğrenciler, kep fırlatarak yeni eğitim yaşamlarına adım attılar. Okul Müdürü Kanmaz, mezun öğrencilere bundan sonraki akademik ve profesyonel hayatlarında başarı diledi.
-Selvi Günay-