Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinema Oyuncusu Sevcan Yaşar, Hatay’da…

Karlısu Göletinde Sörf Yaptı

Karlısu Göletinde Sörf Yaptı

Ünlü Sinema Oyuncusu Sevcan Yaşar, geldiği ilimizde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Antakya Karlısu Göleti’nde sörf yaptı.
Antakya Karlısu Göleti’nde, Büyükşehir Belediyesi’ne ait tesiste kurulan teleferik sistemi ile su kayağı yapılan tesisten, 10 ile 60 yaş arasındaki herkes yararlanabiliyor ve çok cüzi rakamlara, burada sürekli görevi başında olan eğitmenlerden ders alarak su kayağının keyfini çıkarabiliyor.
“Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisi ile ünlenen ve daha sonra çeşitli yapımlarda rol alan, tamamı Hatay’da çekilen “İki İyi Çocuk” filminde başrol üstlenen oyuncu Sevcan Yaşar da Karlısu Doğa ve Su Sporları Merkezi’ni ziyaret ederek su kayağı yaptı. Hatay’ı çok sevdiğini ve fırsat buldukça şehre geldiğini anlatan Yaşar, tesisin varlığını öğrendikten sonra su kayağını deneyimlemek istediğini belirtti.
Ünlü sinema yıldızı Sevcan Yaşar, şunları söyledi:
“Antakya’ya 10 dakika mesafede olan Karlusu Doğa ve Su Sporları Merkezi’ndeyiz. Su kayağı yaparak çok eğlendim. Buradaki ekip şahane. Burada, bana, kısa sürede çok güzel eğitimler verdiler ve iki tur attım. Burası, 10 yaşından 60 yaşına kadar herkesin faydalanabileceği çok güzel bir tesis. Herkesin mutlaka gelip görmesi ve su kayağını deneyimlemesi lazım.” –Cemil Yıldız-