Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sizi Mutlu Görmek Bizi de Mutlu Ediyor

Vali Doğan, Bayramda Huzurevi

Vali Doğan, Bayramda Huzurevi sakinlerini unutmadı

Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla Huzurevinde kalan büyüklerimizi ve Devletin şefkatli ellerinde büyüyen çocuklarımızı ziyaret ederek onlarla bayramlaştı.
Vali Doğan’ın gerçekleştirdiği huzurevi ziyaretine 2’nci Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Ahmet Gürbüz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Vali Yardımcısı Erol Özkan, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sandıkçı, Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Yurdagül Ergüner katıldı.
Bayramlaşma programı kapsamında Huzurevine giden Vali Doğan ve beraberindeki heyet, Huzurevi sakinleri ve sevgi evindeki çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla tek tek bayramlaştı ve çocuklara bayram harçlığı verdi.
Huzurevi sakinleri adına Fevzi Hanoğlu’nun “hoş geldiniz” konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Vali Doğan, “Bugün ramazan bayramı münasebetiyle sizleri görmek ve sizlerle bayramlaşmak beni çok mutlu etti. Bizim dinimiz de, gelenek ve göreneklerimizde büyüklerimize hürmet her şeyin üstündedir. Dolayısıyla bugün buraya sizlerin ellerinizi öperek hayır dualarınızı almak adına buradayız. Çocuklarımızla da birlikte buraya ziyarete geldik. Gelecek nesillere de bu geleneklerimizi aktarabilmek ve bayramı birlikte yaşayabilmek adına buraya geldik. Sizleri burada mutlu görmek bizleri de çok mutlu etti. Huzurevlerindeki dostluklarda çok önemli. Buradaki hizmetlerin kalitesinin iyi olması çok önemli. Devletimizin imkanları el verdiği sürece daha iyi hizmet vermek için yeni bir huzur evi daha yapıyoruz. Tekrardan hepinizin ellerinizden öpüyorum inşallah nice bayramlara daha huzurla ve sağlıkla kavuşmayı Allahtan niyaz ediyorum” dedi.
Huzurevinde kalan büyüklerle sohbet eden Vali Doğan ve Eşi Gülden Gülüzar Doğan, kendilerine çeşitli hediyeler takdim ettiler. Bayramlaşma ziyareti samimi görüntülere sahne olurken buradaki program günün anısına hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu. -Mehmet ÖZGÜN-