Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sosyal Medyada Hatayspor

Tokatspor beraberliğine üzülen ve

Tokatspor beraberliğine üzülen ve tepki gösteren de var, Lig’in bir maraton olduğu ve Hatayspor’un şampiyon olacağı inancı taşıyanlar da.

Hatayspor’un Tokat deplasmanından beraberlikle dönmesi, taraftarların büyük bölümünü memnun etmedi. Oyundan memnun olmayanlar da eleştirilerde bulunuyor. Sosyal medyada Hatayspor ile ilgili olumlu-olumsuz eleştiri, yazı ve yorumlardan ana başlıklar şöyle:
-Üst sıradaki rakiplerimizin puan kaybettiği haftalarda farkı kapatamayacaksak hangi hafta kapatacağız arkadaşlar? Takım sanki 1. sırada ve en yakın rakibine fark atmışçasına futbol oynuyor. Şampiyonluk isteyen takım saldırır, golü arar. Sahada son dakikalar olmasına rağmen, koşmayan ve yürüyen futbolcular vardı. Bu takım her sene ‘bu sene de olmadı’ mı diyecek? Her şey bitmiş gibi konuşmuyorum, ama görünen köy klavuz istemez! Önlemi almazsak, sene sonu böyle konuşmak zorunda kalırız. Şahsi görüşüm budur.
-Kaybedilen bir şey yok. Eleştiriyi herkes yapar. Önemli olan desteği devam ettirebilmek. Biz, Çarşamba günü yine aynı yerdeyiz. Kazanılacak 13 maç var.
-TOKAT’I YENEMEDİNİZ, KİMİ YENECEKSİNİZ?
BU TAKIM TOP OYNAMIYOR, YÜRÜYEREK MAÇ KAZANILMAZ!
YAPAMIYORSANIZ, BIRAKIP GİDİN!
BU ŞEHRİN DUYGULARIYLA OYNAMAYIN!
– Duygularımızın tercümanı olmuş, çok doğru. İlhan Hoca ile şampiyon olacağımıza inanmıyorum, ama inşallah bu konuda yanılırım.
– Tam otuz yıldır Hatayspor aynı, bu sene de aynı film.
– Tutturmuşlar ‘o sene bu sene…’ Ya arkadaş, bırakın bu işleri… Kandirmasın kimse birbirini. ‘O sene bu sene’ daha çok dersiniz, bu takım şampiyonluğu bırak, Play-Off’a kalsın, dua edin!
– İnancımız biterse başarı asla olmaz. Biraz daha sabır ve inşallah, tüm Hatay halkı gibi hepimiz canı gönülden şampiyonluk istiyoruz. Taraftar stadı doldursun, gerisi takımımıza kalmış. Umutsuz olmayalım.
-HENÜZ HİÇ BİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL!
İNANDIĞIN ZAMAN KAZANIRSIN!
UNUTMA, SEN HATAYSPOR’SUN’
– Hoca iyi bir insan, ama yanlış yapıyor. Tokat maçı, dakika 70’den sonra damar çekilmiş, İlhan Hoca Sinan’ı çıkarıp Taha’yı alıyor, orda 2 numarayı çıkarıp Taha’yı alması lazımdı.
-Canımız sıkıldı, moralimiz bozuldu, fakat Lig devam ediyor. Kaybedilmiş bir şey de yok. Bu oyuncu grubu direkt şampiyon olabilecek kalitede ve kapasitede. İlhan Hocamızın gerekli hamleleri yapıp takımın yeniden galibiyet serisi yakalayacağına inanıyoruz, inanmak istiyoruz. Şimdi daha fazla sahip çıkma zamanı. Başka Hatayspor yok.
– Hamza’nın eksikliği hissedildi. Bir de hocamıza güvenelim lütfen. Geçen hafta alkışlıyordunuz hepiniz!
Kardeş takım olan Gümüşhane, şampiyonluğa oynayan takım yenildi. Başlarında da Güvenç Kurtar gibi bir teknik direktör var! Her maçı kazanacağız diye bir şey yok.
-Tokatspor 0-0… Hatayspor’umuz, kendi ayağımıza sıkıyoruz…
– Mithat Yaşar bu performansıyla oynamamalı diye bas bas bağırıyoruz. Her maç eksik oynuyoruz dedik, ama nafile. Yine de isimlere değil takıma bakalım.
-BU FUTBOLLA ŞAMPİYONLUK ZOR!
– Neden bilmiyorum, herkes olumsuz bakıyor. Hiçbir zaman, kaybettiğimizde olumlu yönden bakmıyorlar. Arkadaşlar, biz kötü gün taraftarıyız. Öyle olmayan varsa, yorum yapma hakki yoktur. Bir maç yenilince, biri buradan hocaya laf atıyor diğeri futbolcuya laf atıyor. Halbuki değişen bir şey yok. Gene 3.’yüz. Sadece arkamızdaki rakipler, bize biraz daha yaklaştı o kadar. Kimse moralini bozmasın. Bu takım iyi takım, güvenilir takım. Tamam eleştirilecek yanı yok değil. Hatalar var, ama önemli olan o hataları görüp ders çıkartmak. Bundan sonra daha çok kenetlenip daha çok çalışıp, inanıp, güvenip ve daha iyi oynayıp Hatay’ımızı şampiyon yapalım. Zor bir şey değil. Çünkü bizim şehrimiz hak ediyor. Afyon’un puan kaybettiği haftada kazansaydık daha iyi olurdu, ama olmadı. İlhan Hoca maçtan önce belirtmişti zaten. ‘Tokat’ın çıkışa ihtiyacı var, dikkatli olmalıyız’ diye önsezisi doğru çıktı. Ancak moral bozmak yok. Biz şampiyon olacağız. İnşallah en kötü günümüz bugünse, bağırın ulan Hatayspor diye!
-Son 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi. Amed, Buca, Kastamonu yendiğimiz takımlar. Sancaktepe, Keçiörengücü yenildiğimiz takımlar. Afyon ve Tokat, berabere kaldığımız takımlar. Takımlar, bu maçların hepsinin skoru bir tarafa, şampiyona yakışır oyun sadece Buca maçının ikinci yarısında oynandı. Geri kalan bütün maçlarda, orta sıralardaki bir takım gibi vasat futbol oynandı oynanıyor. Hatayspor, şayet şampiyonluk hedefleniyorsa, bu futbol ile asla olmaz! Hadi bir iki maç formsuzluk, kaza oldu diyelim. Üst üste yedi maç bir tane keyifli rahat aldığı maç yok. Mithat Yaşar, geçen sene o kadar kritik goller attı ki, takımın yıldızı oldu. Bu sene amatörde oynayamayacak kadar berbat oynuyor. Sene sonu bu… -Haber/Cemil Yıldız-