Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sponsorsuz Kadın Voleybol Takımı…

Hatay Voleybol Gençlik ve

Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü

Türkiye Voleybol 2. Lig 6. Grup’ta oynuyorlar. Lig’de sponsoru olmayan tek takımlar. Spor kulübü olarak, öğrencilerinin, özel okulda eğitim görmelerini sağlıyorlar. Öğrencilerin eğitim ödemeleri, spor kulübü tarafından karşılanıyor. Şehir dışındaki maçlar için, Büyükşehir Belediyesi ulaşım desteği sağlıyor ama, günü birlik gidiş dönüş dışında kalmaları gerekiyorsa, sporcuların konaklama, yemek gibi tüm ihtiyaçları kulüp tarafından karşılanıyor. Sporcuların forma, ayakkabı gibi her türlü malzeme ihtiyaçları, ayrıca günde 3 öğün yemekleri, yine kulüp tarafından sağlanıyor. Kulübün maddi desteğe ihtiyacı var. Birçok işadamı, “Biz Hatayspor’u destekliyoruz” diyerek, onların destek arayışına set çekiyorlar.
Futbolun dışındaki spor dallarında mücadele eden gençlerimizin de desteklenmesi gerekiyor. Zira Hatay’ın farklı ilçelerinden gelen başarılı kızlarımızla, Hatay’ın mozaiğine uygun bir takım oluşturulmuş durumda. Bu şartlarda, çok güzel sonuçlara imza atmaya devam ediyorlar.
Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü spor takımındaki kadın voleybolcular şunlar:
1.Elen Tespi (libero) Samandağ. 2.Açelya Laçin (Pasör) Defne. 3.Dilek Mucuk (Smaçör) Kırıkhan. 4.Meryem Aksoy (Smaçör) Samandağ. 5.Eylem Evecen (Smaçör) Samandağ. 6.İrem Kurtoğlu (Smaçör) Reyhanlı. 7.Ayşegül Muslu (Smaçör) Hassa. 8.Atra İleri (Smaçör) Defne. 9.Elena Arslan (Smaçör) Samandağ. 10.Ece Gülmen (Smaçör) Defne. 11.Merve Başak Harbelioğlu(Libero) Defne. 12.Beste Uysal (Pasör) Samandağ. 13.Damla Ceylan (Pasör) Samandağ. 14.Zelal Akınalp (Smaçör) Reyhanlı.
Spor dostu bir kişinin mesajı ise şöyle:
“İlimiz Hatay gibi, kızlara erkeklerden daha çok değer verilen bir İl’de yaşanan bu durum bir çelişki değil mi? Bir takıma destek olmak için illa işadamı olmak gerekmiyor. Durumu müsait olan kişi ve esnaflar da destek olabilirler. Yardımcı olmak isteyen gönlü zenginler için, iletişim kurmak istemeleri halinde, Kulüp Başkanı Mehmet Bekmez Beyin telefonu; 0544 588 39 95. Kızlarımızın sahiplenilmesi durumunda çok daha güzel şeyler başaracaklarına inanıyoruz.”
-Cemil Yıldız-