Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sürpriz talimat!

Defne Belediye Başkanı İbrahim

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, ziyaret ettiği çevre okulunda bilgisayar ihtiyacı olduğunu öğrenince, personeline, “Benim masamdaki bilgisayarı sökün, buraya takın” talimatı verdi.
Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, gittiği Döver Mahallesi’ndeki okul ziyaretinde gördüğü bilgisayar ihtiyacı gerçeği karşısında, sürpriz bir şekilde personeline, “Benim masadaki bilgisayarı sökün ve buraya getirerek Döver İlkokulu’na bağlayın” talimatı verdi.
-BAŞKANDAN İNCELEME-
Döver İlkokulu’ndaki bilgisayar ihtiyacı ile ilgili sosyal medyada yapılan ihtiyaç duyurusu üzerine okula giden Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Döver’e gitti ve incelemelerde bulundu. Başkan İbrahim Güzel’in, Döver’e giderek, okulun ve çevrenin düzenlenmesi için gerekli talimatları verdiği, konuya çözüm için de, ihtiyaç varsa, ‘Masasındaki bilgisayarın sökülüp okula bağışlanması ‘ talimatını verdiği kaydedilirken, “Eğitim önceliğimizdir” dediği de bildirildi.
Döver Mahallesi meydanındaki sel felaketinde yıkılan duvarların daha estetik görünmesi için dokuya uygun taştan örülmesi talimatını da veren Güzel, meydandaki plastik su borularının görsel estetiğe zarar vermesinden dolayı kaldırılması talimatını da verdikten sonra, şu açıklamayı yaptı:
“Süreçte, Döver’in, hak ettiği doğal ve tarihi değerlerle anılması için ve gelecek kuşaklara emanetimizi bozmadan teslim etme konusunda çalışmalara devam edeceğiz. Döver Mahallemizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirdik. Su kanalının temizlenmesi konusunda HATSU ile görüşülmesi, okulun bahçe duvarı ile mahallede zarar gören duvarın yeniden yapımı ve çevre düzenleme çalışmaları konularında notumuzu aldık.” -Cemil Yıldız-