Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suzan Şahin, Dörtyollu Gazetecilerle…

CHP Hatay Milletvekili ve

CHP Hatay Milletvekili ve Kadın Erkek Eşitliği Komisyon üyesi Av. Suzan Şahin, yeni kurulan ve açılışı kısa bir süre önce gerçekleştirilen Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Şahin, Meclis çalışmaları ve genel merkez kongre süreci nedeniyle Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti açılışına katılamadığını kaydederek, şu konuşmayı yaptı:
“Yerel basın, buradaki yaşayan toplumun, insanların ve sivil toplum kuruluşlarının sesidir. Yerel basını önemsiyoruz. Bugüne kadar yerel basınla olan ilişkilerimizi en iyi seviyede sürdürmeye gayret gösterdik. Çünkü yerel basının değerini biliyoruz.
Dörtyol, kendi dinamiklerini doğru değerlendirmeli, gücünü fark etmelidir. Bu konuda Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti’nin öncü ve yapıcı bir rol oynayacağına inanıyorum. Basın çalışanlarının örgütlü bir yapı altında toplanması oldukça önemli. Bizlere düşen, her türlü görev için hazırız. Yapıcı ve olumlu eleştirilere her zaman açığız.
Cemiyetimizin, Dörtyol ilçemize ve Hatay ilimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.”
Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Milletvekili Şahin’e teşekkür etti. -Cemil Yıldız-