Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

T.Yerel Sen Yönetimi Samandağ’da

Tüm Yerel Sen Genel

Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran öncülüğündeki heyet önceki gün Samandağ ilçesine gitti, Belediye Başkanı Mithat Nehir ile 10 gün aradan sonra yeniden görüştü ve kısa süre içinde gerçekleşen örgütlenme çalışmaları konusunda bilgi verdi.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Yerel-Sen Genel Başkanı Hakan Kıran yanı sıra, Hatay Şube Başkanı Özgür Akın, Samandağ Temsilcisi Önder Şimşek ve diğer yöneticileri makamında kabul ederken, Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran, ziyarette şu bilgileri verdi:
”Tüm Yerel Sen’in Genel Başkanıyım. 10 Gün önce, burada memur arkadaşlarım ve Sayın Başkan Bey ile yapmış olduğumuz kahvaltının akabinde Başkanımıza tekrar nezaket ziyaretinde bulunmak istedim. Yine memur arkadaşlarım ve belediyeyle ilgili olarak sendika genel merkezi olarak koyabileceğimiz katkıları paylaştık.
Ben, Tüm Yerel Sen merkezinin 3 aydır Genel Başkanlık görevini yapıyorum. An itibariyle, Tüm Yerel Sen, Türkiye’de 5 büyükşehir belediyesinde yetkili sendikadır. Hatay, Aydın, Muğla, Tekirdağ ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinde yetkili sendikadır. Buna bağlı olarak, ilçe belediyelerinde de yetkili sendika yaklaşık 11.000 üye sayısına ulaşmıştır. Bu hızlı ve büyük gelişme devam edecektir. Çünkü sendikamız, mücadele hattının en önünde yer alıyor, almaya devam da edecektir. Göreve geldiği-mizden bu yana iki tane şube oluşturduk. Bunlar-dan bir tanesi İstanbul’da bir tanesi de Balıkesir’de-dir. Bundan sonrada şubelerimizi tüm Türkiye’de artırmaya çalışacağız.” -Cemil Yıldız-