Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarlalar Ekin Dolacak

Saadet BŞB Adayı, çiftçiye

Saadet BŞB Adayı, çiftçiye destek sağlanacağını söyledi

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediyesi (BŞB) Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız, Reyhanlı ve Kırıkhan başta olmak üzere, ilimizi kalkındırmak için elden geleni yapacaklarını kaydederek, “Gereksiz, gösteriş işler değil, öncelikle işsizliği önleyecek, tarımı canlandıracak işler yapacağız” dedi. İlimizde işsiz kalmaması için atıl vaziyetteki imkânların aktif hale getirilmesi gerektiğini söyleyen Saadet BŞB Adayı Yıldız, şöyle devam etti:
“Çiftçimizi desteklemeli, tarlalarımız ekili hale getirilmelidir. Tarımda, Hatay’ın her bir ilçesi ayrı bir zenginliğe sahip. Bu coğrafyada, farklı iklimler bir arada. Ülkemizi kalkındıracak tarım ürünlerinin değerlendirilmesi ve bir el uzanması lazım. Bu el biz olacağız. Tarım projemiz ile bunları çözeceğimizi düşünüyoruz.”
-ÇALIŞKAN: “BEKA SORUNU” İLE TEHDİT EDİYORLAR-
Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da, Saadet Partisi’ne yalan ve iftira atarak halkın kandırılmaya çalışıldığını bildirdi ve şunları savundu:
“Sahip oldukları medya gücü sayesinde gerçekleri saklayabileceklerini zannediyorlar, ama şunu bilsinler ki, ‘güneş balçıkla sıvanmaz’. Tüm yetkiler yıllardır ellerinde. Siyasi ve medya gücü ellerinde olmasına rağmen, herkesi ‘beka sorunu’ ile tehdit ediyorlar. Bir oy uğruna değerler feda ediliyor, yalanlar söyleniyor. Korkunun ecele faydası yok. Biz, dürüst yönetim dürüst başkan anlayışı ile alternatif arayanlara alternatif, çare arayanlara çare olarak geliyoruz. Saadet Partisi’ne bu seçimde büyük katılımlar var.” -Cemil Yıldız-