Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toroslar EDAŞ’ın bu yılki Hatay Yatırımı

10 Milyon Tl… Toroslar

10 Milyon Tl…

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş., müşterilerine daha kaliteli hizmet sunma hedefiyle, mevcut aydınlatma sistemlerinde bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini duyurdu.

Toroslar EDAŞ, Hatay ilinde sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve aydınlatma yatırımlarını sürdürdüğünü duyururken, ilimize, 2019 yılında yaklaşık 10 milyon TL’lik aydınlatma yatırımı yapılacağını bildirdi.
Toroslar EDAŞ’ın ilimizdeki aydınlatmaya yönelik çalışmaları ile ilgili açıklaması şöyle:
“Hatay ilinde yapılan çalışma kapsamında, ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanlarını yenileriyle değiştirirken, henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürleri de bakım ve onarımdan geçiriliyor. Faaliyet gösterdiği 6 ilde 8,3 milyon nüfusa hizmet veren Toroslar EDAŞ, 2019 yılının ilk 9 ayında Hatay’da yürütülen aydınlatma çalışmaları kapsamında; 8290 adet armatür, ekonomik ömrünü tamamladığı için yenilenmiş, 26217 adet armatür yanar hale getirilmiş ve dış etkenler sebebiyle hasar gören 18347 metre kablo yenilenmiştir.
Toroslar EDAŞ, sorumluluk bölgesinin genelinde yaptığı yatırımlar ve operasyonel iyileştirmeleri hayata geçirmeye ve bu hizmetleri müşterileriyle paylaşmaya devam edecek.” -Cemil Yıldız-