Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Transfer yasağı kalktı

Hatayspor eski Teknik Direktörü

Hatayspor eski Teknik Direktörü İlhan Palut ve teknik ekibi; Erkan Akkoç, Çağatay Turan, Osman Demir, Oğuzhan Arslan ve Bekir Arpacı’nın, alacakları ödenmediği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak Hatayspor Kulübü’nün transfer tahtasını kapattırmaları üzerine, Yönetim, dün sabah toplam 420 bin lirayı ödedi ve transfer yasağını kaldırdı.
Hatayspor Kulübü’nden, dün sabah yaşanan gelişme ile ilgili olarak, “Zorunlu Açıklama” başlığı altında şu bilgiye yer verildi:
“Eski Teknik Direktörümüz Sayın İlhan Palut ve ekibinin, Türkiye Futbol Federasyonu’na ek dilekçe yazma yoluyla kulübümüze koydurmuş olduğu transfer yasağı, bu sabah itibariyle, talep ettiği vadesi gelmeyen alacakları dahil, tamamen ödenerek kaldırılmıştır. Bu ödeme, kendisinin ve ekibinin çalışmadığı 3 aylık dönemi kapsayan hak edeceklerdir. İlhan Palut ve ekibinin çalıştığı dönemden alacakları ve primlerinin tamamı ise ayrıldıkları gün kendilerine ödenmiştir. İlhan Palut, henüz kariyerinin başında, Hatayspor’da Sayın Ahmet Taşyürek’in yardımcılığını yaptığı dönemde de Kulübümüzü aynı gerekçelerle Federasyon’a şikayet etmiştir. Hatayspor Teknik Direktörlük görevinden ayrıldıktan sonra ‘Artık profesyonel oldum’ açıklamasını yapan İlhan Palut’un, profesyonelliğinin ne zaman başladığını, saygıyla kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”
-Cemil Yıldız-