Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“TVF” Toplantısında Hatay’dan Tosyalı…

Türkiye Varlık Fonu (TVF)

Türkiye Varlık Fonu (TVF) Yönetim Kurulu toplantısı, geçtiğimiz hafta içinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya, 7 kişilik yönetici üyeden biri olan, İskenderunlu İş İnsanı Fuat Tosyalı da katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantıya, Yönetim Kurulu üyeleri; Selim Arda Ermut, Hüseyin Aydın, Rifat Hisarcıklıoğlu, Erişah Arıcan, Fuat Tosyalı ve Zafer Sönmez katıldı.
VARLIK FONU NEDİR?
Türkiye’nin stratejik varlıklarını geliştirmek, değerlerini artırmak ve ülkemizin öncelikli yatırımları için kaynak sağlamak için kurulan Türkiye Varlık Fonu, ülkemizin ekonomik istikrarının arttırılması ve kalkınmasına katkı sağlamak, kamuya ait olan varlıkları daha etkin ve verimli bir şekilde yönetmek; mevcut kamu varlığına değer katarak gelecek nesiller için daha güçlü bir Türkiye hazırlamak amacıyla faaliyet göstermektedir
FUAT TOSYALI KİMDİR?
Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyesi olan Hataylı İş İnsanı Fuat Tosyalı, 1961 Hatay doğumlu. 3 farklı kıtada üretim yapan, 80’i aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren ve 10 binden fazla kişiye istihdam sağlayan lider demir-çelik şirketi Tosyalı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanıdır.
-Cemil Yıldız-