Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Doğan ve eşi, şehit ailesi ziyaretinde

Hatay Valisi Rahmi Doğan,

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte geçtiğimiz Pazartesi günü, Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu Şehit olan İsmail Akatay’ın ailesini ziyaret etti.
Reyhanlı ilçesi Esenlik Mahallesi’ndeki şehidin baba evinde gerçekleşen taziye ziyaretinde, Şehidin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan Vali Doğan ve eşi Gülüzar Doğan, baba Hüseyin Akatay ve aile fertlerine baş sağlığı diledi. Ziyarette, şehit için, Reyhanlı İlçe Müftüsü Murat Akçay tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi.
Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Vali Doğan, “Şehidimiz İsmail Akatay’a ve diğer tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet ve siz değerli ailesine de sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin, vatan ve bayrak uğruna yapmış oldukları fedakarlıkları kelimelere sığdıramıyorum. Onlar, bu kutsal yolda yürürken, ailelerini bizlere emanet bıraktılar. Bu nedenle, biz devlet olarak her zaman Şehit ailelerinin yanında olacağız” dedi.
Şehit Akatay’ın ailesine yapılan taziye ziyaretinde, Vali Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan’a; Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sandıkçı ve Reyhanlı İlçe Müftüsü Murat Akçay da eşlik etti. -Mehmet Durmaz-