Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaşlarımız Yaban Ellerde Sahipsiz Bırakılmamalı

Milletvekili Topal, yurtdışındaki vatandaşların

Milletvekili Topal, yurtdışındaki vatandaşların sıkıntısını meclis gündemine getirdi…

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, yurt dışında yaşayan vatandaşların sorununu bir kez daha TBMM’nin gündemine taşıdı.
Pandemi nedeniyle çalışmalarına ara veren TBMM’nin açıldığı ilk gün söz alan Milletvekili Topal, konuşmasında şunlara yer verdi:
“1 Haziran itibariyle yeni normale döndük. Umuyoruz ki, bu yeni normal, vatandaşlarımıza yeni sorunlar açmaz. Pandemi sürecinde önemli sorunlardan biri de, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın yaşadıkları zorlu süreç oldu. Bir kısmı ülkemize döndü. Ancak önemli bir kısmı hala yurt dışında ve çok büyük mağduriyetler yaşıyor. Hasta olanlar var, yaşamını yitirenler oldu, büyük çoğunluğu da işini kaybetti. Uzun zamandır, ülkemize dönecek yol parası dahi bulamayan ve gayriinsani koşullarda yaşam mücadelesi veren birçok vatandaşımız var. Taşıdıkları Türkiye Cumhuriyeti’nin pasaportunu onur sayan bu mağdur vatandaşlarımıza bir an önce destek verilmeli ve yaban ellerde sahipsiz bırakılmamalıdır. Vatandaşımız, devletimizden, Hükûmetten acil destek bekliyor.” 
-Mehmet ÖZGÜN-