Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalova’da Altın Vuruş Rüzgarı Esti

48 ilin, 477 kulübün

48 ilin, 477 kulübün ve 1900 sporcunun katılımı ile Yalova’ da gerçekleşen Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası’nda, ilimiz Defne ilçesinde faaliyet gösteren Altın Vuruş Karate Spor Kulübü rüzgarı esti.
Antrenör Nizamettin Karaali’nin sorumluluğundaki Altın Vuruş Karate Spor Kulübü, 477 kulüp arasından 5. olarak başarısını kanıtladı.
Minik bayan ikinciliği (Betül Helen Güzel-Cena Beylune-Deniz Süner) ve minik erkek üçüncülüğü (Bünyamin Süner-Sadettin Çay-Semin Yalçın) ile Hatay’ı gururlandıran Altın Vuruş Karate Spor Kulübü öğrencileri, kürsüye çıkma başarısı gösterdi.
Nizamettin Karaali, Ezgi Karaali ve Özgür Karaali’nin antrenör yardımcılığındaki sporcular, Hatay’ımızı en iyi şekilde temsil ettiler Kulüp Başkanı, Antrenörü Nizamettin Karaali, başarılı sporcularla birlikte Defne İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök’e ziyarette bulundu ve başarılarını anlattı. Kaymakam Şengök, başarılı sporcuları tebrik ederek kutladı.
Antrenör Nizamettin Karaali, “Sporcuların ve takımlarımızın, disiplinli bir çalışma sonucunda kürsünün üst basamaklarını zorlaması bizim için gurur vericidir. Gelecekte sporcularımızın daha iyi yerlerde olacağından eminiz, onlara güvenimiz tamdır. Bizleri Hatay’ı en iyi şekilde temsil eden, mücadele eden bütün sporcularımıza sonsuz teşekkür ederiz” de ve destekte bulunanlara teşekkür etti.  -Cemil Yıldız-