Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşamanın tesadüf olduğunu gösteren gerçek bir vaka…

Aile, gece misafirliğe gitti.

Aile, gece misafirliğe gitti. Döndüklerinde, bebeğin yatağının yanındaki duvarı, iş makinesi darbesiyle çökmüş halde buldu!

Defne ilçesi Armutlu Mahallesi’nde, geçtiğimiz hafta sonunda, halk arasında söylendiği gibi, “Türkiye’de yaşamak bir tesadüf” sözünü doğrularcasına bir olay yaşandı.
Hurda toplayarak geçimlerini temin ettikleri öğrenilen Yahya ve Serpil Siper çifti, Gündüz Caddesi Armutlu Mahallesi’ndeki evlerinde, gece vakti kısa süreli misafirliğe gidip döndüklerinde acı bir sürprizle karşılaştı. Çiftin bebeğinin yatağının yaslandığı duvar, tamamen çökmüştü! Çocuk, yatağında olsaydı nelerin yaşanacağını kestirmek çok zor değil.
Edinilen bilgiye göre, aynı gece, o sırada bir harabe evinin yıkımı gerçekleştiriliyordu. Ancak yıkılmak istenen evin yanındaki apartmanın duvarı da iş makinesi darbesiyle parçalanınca, bu bölümdeki tuğlalar, toz ve taş parçaları, hurdacılık yapan Siper çiftinin çocuklarının yatağına düştü.
Ailenin, gece dışarıda olması ise olası bir faciayı önlese de, iş manikasıyla, gece vakti, harabe de olsa ev yıkmanın ne denli yanlış ve sakıncalı olduğunu bilmeyenler ile onlara bu izni verenlere ve müsaade edenlere ne demeli? -Haber/Cemil Yıldız-