Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni semt pazarı tuttu

Samandağ Belediyesi hizmeti ile

Samandağ Belediyesi hizmeti ile şehir içi trafikteki karmaşa kısmen giderildi.

Samandağ ilçesinde yaklaşık 40 yıldan beri ilçe merkezinde oluşturulan semt pazarının yol açtığı trafik karmaşası kısmen giderildi. Samandağ Belediyesi, Atatürk Mahallesi Shell arkasına taşıdığı modern semt pazarı uygulaması ile beraber şehir içi trafiği rahatlatmada önemli bir adım attı.
Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü hizmete giren Samandağ Semt Pazarı, ikinci haftasında da rengarenk bölümleriyle vatandaşa hizmet etti. Samandağ Semt Pazarı’nın Atatürk Mahallesi Shell petrol arkasında bulunan yerine taşınmasıyla birlikte, Pazartesi günü çarşı merkezinde eski Pazar yerinde yaşanan trafik sıkışıklığı da önemli ölçüde giderildi.
Samandağ Belediyesi’nin yeni semt pazarı uygulaması ile ilgili ilçede genel izlenim şöyle:
“Pazartesi günü, Samandağ ilçesine bağlı 42 mahalle, hatta Yay-ladağı ilçesinin çarşı merkezimize yakın mahallelerinden vatandaşlar Samandağ pazarına gelirler. Haftanın ilk günü olmasından dola-yı, resmi dairelerde de işlemlerini yaparlar, Pazar alışverişlerini de… Her Pazartesi günü ilçe merkezinde bir trafik keşmekeşi olurdu. Yeni Pazarın yapılmasıyla birlikte, Pazartesi günleri çarşı merkezinde resmi dairelerde bütün işlerimiz rahatlıklar hallediyoruz. Trafiğe takılmadan, rahat bir şekilde de alışverişimizi yapabiliyoruz. Çağdaş bir kent inşa edilmesi, ilçemizin gelecek vizyonunun oluşturulması hususunda başarılı çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür ediyoruz.” -Selvi Günay-