Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni stadyumda maçlar tehlikede

TFF Heyeti Hatay’a geldi,

TFF Heyeti Hatay’a geldi, yeni statta kontrollerde bulundu. 6 eksik tespit edildi, giderilmesi için süre tanındı. Heyet, 6 Ağustos Cuma günü yeniden gelecek.

Hatayspor’un Süper Lig’deki maçlarını yeni stadyumda oynaması önünde engeller var. Yetkili resmi bir kamu yöneticisinden aldığımız bilgiye göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) heyeti Hatay’a geldi ve yeni stadyumda kontrollerde bulundu. Stadın, maçlara her yönüyle hazır olup olmadığını araştıran TFF heyeti, 6 eksik belirledi. Bu eksiklikler içinde en önemlileri; Zeminin, bazı yerlerde kuruması nedeniyle, muhtemelen eksik ilaçlama ile sulamanın yapılması ve çim zeminin bakıma alınması, stadyum içi ve çevresindeki aydınlatma, Passolig uygulaması ile stat giriş-çıkış kapılarında eksikler olması.
TFF Heyeti, eksikleri raporlaştırdı ve Hatayspor Kulübü’ne tebliğ etti. Ayrıca 6 Ağustos Cuma günü, heyetin yeniden Hatay’a gelerek kontrollerini yapacağı, eksikler giderilmiş ise maçların yeni stadyumda oynatılması kararı çıkabileceği, eksikler giderilmediği takdirde ise TFF heyetinin olumsuz rapor vermek suretiyle, maçların başka stada alabileceği kaydedildi.
Görüştüğümüz yetkili kamu yöneticisi, “Hatayspor Kulübü, kontroller sonrası eksikleri giderme noktasında hızlı ve ciddi bir çalışma başlattı. Muhtemelen eksikler tamamlanır ve maçlar da Hatay yeni stadyumunda oynanır, diye düşünüyoruz” dedi. -Cemil Yıldız-