Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yetişen: Cemiyete yakışır bir bina

HGC yeni hizmet binasının

HGC yeni hizmet binasının ilk etkinliğinde birlik, beraberlik pekiştirildi

Hatay Gazeteciler Cemiyeti, yeni hizmet binasında ilk etkinliğini düzenledi. Restore edilen tarihi Antakya Evi’nin Cemiyet binasına dönüştürülmesinin ardından, HGC Başkanı Ahmet Yetişen önderliğinde ilk etkinlik düzenlendi. Basın mensuplarının yoğun katılım gösterdiği kahvaltı etkinliğinde yeni hizmet binasını tanıtan Başkan Yetişen, Cemiyete-Basın mensuplarına yakışır bir binaya kavuşmanın memnuniyetini yaşadıklarını ifade etti.
Cemiyet üyelerinin her birinin kendi imkânlarıyla hazırlayıp getirdiği kahvaltılıklar, cemiyetin toplantı salonunda kurulan gönül sofrasında yerini alırken, başta HGC Başkanı Ahmet Yetişen ve Cemiyet üyelerinin yoğun katılımı herkesi mutlu etti.
Düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılımın oldukça fazla olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren HGC Başkanı Yetişen, yeni binada çok çeşitli etkinliklerle üyeleri bir araya getirmeye, birlik beraberliği pekiştirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Yeni hizmet binasına yönelik beğenilerini dile getiren basın mensupları, önemli bir eserin kazandırılmasından dolayı Başkan Yetişen’e teşekkürlerini iletti.
Başkan Yetişen, açıklamasında şunlara yer verdi: “Restore edilip kısa zaman önce taşındığımız yeni binamızda ilk defa üyelerimizin büyük çoğunluğunun katıldığı bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep bir arada birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel ve daha yoğun katılımla etkinlikler gerçekleştireceğiz. Yeni evimizde bir takım eksiklikler var onları da tamamladığımızda en kısa sürede resmi açılışımızı gerçekleştireceğiz inşallah. Bizim tek amacımız üyelerimizin daha iyi şartlarda daha güzel şekilde görev yapmalarını sağlamak. Üyelerimize layık bir binaya imza atmanın mutluluğu içerisindeyim, hepimize hayırlı olsun.”
Yeni Cemiyet binasının aynı zamanda basın müzesi ve kütüphane olarak da tüm halkın hizmetinde olacağını hatırlatan Başkan Yetişen, binanın resmi açılışını da en kısa süre içinde gerçekleştireceklerini dile getirdi.
Başkan Yetişen, basın mensupları arasında birlik beraberliği pekiştiren, dayanışmayı arttıran bu tür etkinlikleri ayda bir hayata geçirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Etkinlikte, HGC üyesi Mithat Kalaycıoğlu, kendi elleriyle irmik helvası yaptı ve meslektaşlarına ikram etti.
-Mehmet ÖZGÜN-