Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zorlu Maça 48 Saat Kaldı Unutmuyoruz…

Hatayspor fanatik taraftarlarından Hasan

Hatayspor fanatik taraftarlarından Hasan Ömeroğlu, maçtan 3 saat önce toplanarak futbolcu kafilesini taşıyan otobüse meşaleli bir karşılama yapacaklarını duyurdu. Ömeroğlu’nun duyurusu şöyle:
“Pazar günü saat 12.30’da stadyum protokol kapısı karşısında, Ömeroglu Emlak önünde meşalelerimizi alıp geliyoruz, takım otobüsünü stada gelişte karşılıyoruz. Organizasyon ve hazırlık, tribün liderlerine uyarak planlı şekilde yapılacaktır. Lütfen bireysel hareket etmeyelim. Bu görkemli şova sen de katıl. Meşale almak için Pazar gününü beklemeyin, Cumartesi’ne kadar halledin. Çünkü dükkanlar kapalı olur. Meşale temin yerleri, Halep Çarşısı veya Öksüzler Kuruyemiş karşı sokağı, Modern Çarşı giriş katı, Antakya…”
Bu arada, taraftar grupları adına da duyuru yapıldı. Tüm taraftar gruplarının ortak bildirisi şöyle:
“Pazar günü şampiyonluk yolunda en önemli maçımız olan Menemenspor müsabakası öncesi takımı karşılamak üzere stadyum karşısında Ömeroğlu Emlak önünde toplanılıp, ülkede eşi görülmemiş bir meşale organizasyonu yapılacaktır. Emniyet’ten gerekli izin Hasan Ömeroglu tarafından alınmıştır. Tüm halkımız meşalesini alıp bu organizasyona katılsın. Taşkınlık ve bireysel hareket olmaması hususunda dikkatli olalım. Pazar günü saat 12.30’da meşaleni al, stadyum önünde ol.”    -Cemil Yıldız-