Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bisiklet özgürlük

Samandağ’da yeni kurulan derneğin

Samandağ’da yeni kurulan derneğin bisikletçi üyeleri heyecanlı, sevinçli..

Samandağ Boran Bisiklet Derneği Başkanı Özlem Fırıncıoğulları Berrak ve yöneticiler Belediye Başkanı Mithat Nehir’i makamında ziyaret ettiler.
Samandağ Boran Bisiklet Spor Kulübü Başkanı Özlem Fırıcıoğulları Berrak, açıklamasında “Bisiklet özgürlüktür; sloganıyla yola çıkarak kurduğumuz ‘Samandağ Boran Bisiklet Spor Kulübü Derneği’nin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz” açıklaması yaptı. Açıklama Samandağ Belediye Başkanlığı makam ziyareti sırasında yapıldı.
Samandağ Boran Bisiklet Derneği Başkanı Özlem Fırıncıoğulları Berrak ve yöneticiler, Belediye Başkanı Mithat Nehir’i makamında ziyarette şu açıklamayı yaptı:
“Daha bir ay kadar kısa süre önce kurduğumuz Bisiklet Kulübü’müz halkımızın büyük teveccühlerine mazhar olmuştur. Bir ay gibi kısa sürede 1. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamından Cumhuriyet Parkından Hz. Hızır Makamına Bisiklet Turu etkinliği düzenledik.
Yakın zamanda dünya çevre günü kapsamında da etkinlik yapmak üzere çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız. Bir sonraki basın açıklamamızda bu etkinliğimizin detaylarını sevgili gençlerimize ve Spor sever halkımıza duyuracağız. Kurulduğumuz ilk günden bu yana mümkün olan en yüksek katılımı sağlamak amacıyla Kamu Kurum ve Kuruluşları İle STK ve Özel Sektör temsilcileriyle işbirliğine önem veren kulübümüz bu çerçevede 24 Mayıs günü Samandağ Belediye Başkanı Sayın Mithat NEHİR’ e Yönetim Kurulu Üyelerimizle beraber nezaket ziyaretinde bulunduk. Öncelikle sağlıklı bir toplum için olmazsa olmaz şart olan hareketli bir toplum ile spor ve özelde bisiklet spor’unun gelişmesi için görüş alışverişinde bulunduk. Belediye Başkanımız Sayın Mthat Nehir’e ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.” -Gökay Gökdemir-