Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğaka İle Protokol

Asi Yıldız Markası Antakya

Asi Yıldız Markası

Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu MTAL ile DOĞAKA, ‘Kurumsal Kimlik Teknik Destek Projesi’ Protokolü imzaladı

Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, Kasım-Aralık 2017 başvuru döneminde; Kalkınma Bakanlığı, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’na (DOĞAKA) Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde sunmuş olduğu ‘Kurumsal Kimlik Teknik Destek Projesi’ başarılı görüldü. Proje sözleşmesi ise Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ile DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız arasında, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında imzalandı.
Proje’nin; ‘Marka Okul’ olma yolunda önemli adımlar atmış ve üretimleriyle markalaşan okullardan, Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kurumsal kimlik çalışmalarında ‘Asi Yıldız’ markasının kimlik tasarımı ile kendini daha geniş kitlelere profesyonel düzeyde görsel olarak ifade edebilmesi çerçevesinde, markanın logosunun bütünleyici renk ve çizgilerle kullanılması, tüm kurumsal kimlik baskılarında aynı görsel bütünlüğün sağlanması, kurum kimliğinin markanın logosuyla bütünleşmesinin önemi ve sağlayacağı avantajlar ile ‘Neden Kurumsal Kimlik?’ konusunda personele eğitim verilmesi faaliyetlerini içerdiği kaydedildi.
Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, özellikle de Doğu Akdeniz Bölgesi’nin kalkınmasında büyük önem arz eden bu değerli projenin hazırlanmasında ve sunumunda Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hatice Soydan Sarcan’a ve Müdür Yardımcısı Safiye Köseoğlu’na, projenin örnek olması ışığında teşekkür etti.
Protokole, DOĞAKA adına Genel Sekreter Onur Yıldız ile Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu MTAL adına da İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko imza attı. -Cemil Yıldız-