Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eczacı etkinlikleri

“Astım günü” kutlaması, “Smart

“Astım günü” kutlaması, “Smart Eczane Uygulamaları” yapıldı.

Hatay Eczacılar Odası, “Eczacılık Günü” kutlamaları kapsamında Salı günü köprübaşındaki eski Müze binası önünde oluşturulan stantta, “Dünya Astım Günü” ile ilgili halkı bilgilendirici etkinlikler düzenledi. Bu kapsamda vatandaşlara broşürler dağıtıldı, bilgi alışverişinde bulunuldu.
Salı günü stantta bulunan eczacılar, halka yönelik “Astım, KOAH-Hipertansiyon-Obezite” taramasında bulundu. Hatay Eczacı Odası üyesi eczacılar ve personelin gün boyu eski Müze önündeki bu etkinliği ardından, saat 17.00 ile 19.00 arasında, Smart Eczane Projesine Genel Bakış ve Hatay’da Smart Eczane Uygulamaları” kapsamında “Smart Eczane Uygulamasında Astım Koah Hasta Takipleri” ve genel değerlendirmesi yapıldı.
Konak Restaurant’ta gerçekleştirilen bu etkinlikte, “Disc Kişilik Testi ve İnteraktif Uygulama, Smart Eczane Türkiye Genel Değerlendirmesi” yapıldı. Eczacıların katıldığı etkinlikte, Oda yöneticisi Şekip Kırbeci sunumda bulundu. Bu arada proje eğitmenleri de yine sunumda bulundu. Sunumda bulunan eczacıların isimleri şöyle sıralanıyor: Seda Emre, Nilgün Yarar, Emrah Tümkaya, Gülsen Ertem, Yunus Yıldırım ve Gözde Yıldırım. -Selvi Günay-