Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Eren Küçükkaya” ismi ölümsüzleşiyor

Babası, adına okul yaptıracak…

Babası, adına okul yaptıracak…

Antakyalı Ege-Pen Bayisi İşadamı Bülent Küçükkaya, yaklaşık 3 ay önce kaybettiği oğlunun adına okul yaptırıyor.
Oğlu Eren Küçükkaya’yı henüz çok genç yaşta yakalandığı hastalığın esiri olarak kaybeden genç İşadamı Bülent Küçükkaya, oğlunun adını yaşatma adına Defne ilçesi Aşağıokçular Mahallesi’nde 6 derslikli anaokulu yaptırma kararı aldı.
Bülent Küçükkaya, bu amaçla Valilik’le bir protokol imzaladı. Cuma günü Valilik makamında düzenlenen törende konuşan hayırsever İşadamı Bülent Küçükkaya, gönlünde oğlunun adını yaşatmanın yer aldığını, kendisinin de eğitime çok önem ve değer verdiği için okul yaptırma kararı aldığını hatırlattı.
Vali Erdal Ata da, ülkemiz ve ilimizin genç nüfusunda hızlı artış yaşandığını, devletini tüm imkanları ile eğitime pay ayırmasına rağmen ihtiyacın tam karşılanamadığını, bu noktada hayırseverlerin devreye girdiğini söyledi ve Bülent Küçükkaya’nın bu hareketinin diğer maddi durumu iyi işadamlarına da örnek olması dileğinde bulundu.
Törende daha sonra karşılıklı imzalar atıldı.
Protokole göre, Bülent Küçükkaya, ağabeyi ve kızı ile birlikte katıldığı törende, zemin üzeri 1 katlı binada 6 derslik yanı sıra, müdür-öğretmenler-hizmetli odaları yer alacağını, ayrıca 6 WC yaptıracağını bildirdi.
Okulun, Aşağıokçular’da, 286 m2 taban üzerinde toplam 572 m2’lik alan içereceği açıklandı. -Cemil Yıldız-