Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geleceğe umutla bakıyoruz

CHP’de yoğun katılımla Bayram

CHP’de yoğun katılımla Bayram kutlaması gerçekleştirildi, kamuoyuna önemli mesajlar verildi

Kurban Bayramı dolayısıyla, CHP Hatay İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliği yoğun katılımla, coşkuyla gerçekleştirildi, kamuoyuna önemli mesajlar aktarıldı. CHP Hatay Milletvekilleri Serkan Topal ve Birol Ertem, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP Antakya İlçe Başkan Vekili Gökay Gökdemir, eski Bakan Nihat Matkap, partili belediye başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, çok sayıda partili ile vatandaşların da yer aldığı bayramlaşma etkinliğinde barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen Kurban Bayramı’nın, yaşanan terör olayları nedeniyle buruk ama geleceğe umutla, güvenle bakarak kutlandığına vurgu yapıldı.
Partililerin birbiriyle ve halkla bayramlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği, bayram coşkusuna ortak olunduğu etkinlikte şu mesajlar verildi: “Bu günlerde, daha iyiye ve güzele olan özlemle birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olarak, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı yapmaksızın herkesin kucaklaşmalı. Bayramların getirdiği huzur ve kardeşlik ikliminde; sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin hakim olduğu bu mübarek Kurban Bayramı’nda, birbirimizin yardımına koşarak, sevinçte ve kederde bir arada olmak önemlidir. Bizlere özgürce ve eşitlik içinde bayramları kutlama imkanı veren başta Devletimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve yüce milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”
CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, kardeşlik, dayanışma, yardımlaşma ruhuyla; sevgi, barış, huzur ve sağlık temennilerini iletti, katılım sağlayan herkese teşekkürlerini bildirdi. -Mehmet ÖZGÜN-