Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mülki Amirler, Başkanlar Afrin’de

Hatay Vali Yardımcıları, 4

Hatay Vali Yardımcıları, 4 İlçenin Kaymakamı ve Belediye Başkanlarından oluşan bir heyet Suriye’ye gitti; Afrin, Cerablus, Çobanbey ile El Bab’da incelemelerde bulundu. Afrin’de en yetkili kişi olan, Gaziantep Vali Yardımcısı Yaşar Aksanyar, Mülki Amir olarak heyete bilgi verdi.

Hatay Vali Yardımcıları, ilimizin 4 sınır ilçesinin Kaymakamları ile Belediye Başkanları, geçtiğimiz hafta sonunda Suriye’ye gitti ve bölgedeki Afrin, Cerablus, El Bab ile Çobonbey’de incelemelerde bulundu, bölgenin Mülki Amiri Gaziantep Vali Yardımcısı Yaşar Aksanyar’dan bilgi aldı. Hatay Vali Yardımcıları, Reyhanlı, Kumlu, Hassa ve Kırıkhan İlçelerinin Kaymakamları ile Belediye Başkanları, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ve Zeytin Dalı Operasyonu ile terör örgütlerinden tamamen arındırılan Cereblus, Çobanbey, El Bab ve Afrin’de incelemelerde bulundular.
Burada görev yapan Mehmetçikle bir araya gelen heyet, ayrıca Cerablus’da Vali Yardımcısı Yaşar Aksanyar’ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Heyet ayrıca, El Bab’da El Bab Mahalli Meclisi’ni ziyaret ederek bölge ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıp ilimize döndü. -Cemil Yıldız-